Toptips om u te helpen veerkracht op te bouwen en te cultiveren

Toptips om u te helpen veerkracht op te bouwen en te cultiveren

We zijn allemaal op verschillende manieren sterk. Sommigen van ons houden het hoofd koel in elke discussie. Sommigen van ons kunnen goed luisteren. Sommigen van ons zijn goed in het hebben van een positieve kijk wanneer ze met een negatieve situatie worden geconfronteerd. Sommigen van ons zijn goed in het uitspreken van hun stem en het verheffen van hun stem als er iets niet klopt. Sommigen van ons zijn goed in het herkennen wanneer we dingen moeten loslaten.

Al onze sterke punten maken ons veerkrachtig en helpen ons omgaan met de stress waarmee we worden geconfronteerd. De meest veerkrachtige onder ons hebben veel sterke punten.

Het goede nieuws is dat je je veerkracht kunt vergroten door de acties, het gedrag en de houdingen te kiezen en te oefenen die je sterk maken – en waarmee je worstelt.

Weet u niet zeker waar u moet beginnen? Hier zijn 20 suggesties om uw veerkracht te vergroten van Amit Sood, MD, uitvoerend directeur van het Global Center for Resiliency and Well-Being en maker van Resilient Option.

Waar ben jij al goed in? Welke aspecten van je eigen veerkracht moet je versterken?

– Dagelijkse gezondheidsredacteuren

Vergelijkbare berichten