Wat is tatoeage verwijderen?

Beste gratis online therapie 2024

Er bestaan ​​geen gratis online therapieplatforms, maar sommige platforms bevatten mogelijk gratis steungroepen of sms-berichten met getrainde vrijwilligers. Monument, een online therapieplatform voor alcoholgebruiksstoornissen, biedt bijvoorbeeld online steungroepen aan die worden begeleid door een therapeut.

Met wie kan ik nu gratis praten?

Een platform om op te letten is 7 Cups. In de zoekresultaten voor gratis therapie wordt het gelabeld met ‘7 Cups: gratis online therapeut en counseling’, hoewel de teksttherapiediensten een maandelijks bedrag vereisen en er maar heel weinig therapeuten beschikbaar zijn. 7 Cups biedt gratis toegang tot chatrooms met peer-ondersteuning. We raden 7 Cups niet aan voor online therapie, maar sommige mensen waarderen het platform misschien vanwege de mogelijkheid om hen in contact te brengen met anderen die soortgelijke aandoeningen hebben. Het biedt deze gratis bronnen:

  • Steungroepen voor de geestelijke gezondheidszorg voor angst, depressie, eetstoornissen, psychose, schizofrenie, aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit, obsessief-compulsieve stoornis, posttraumatische stressstoornis en bipolaire stoornis
  • Peergroepen voor leden van de LGBTQ+-gemeenschap, studenten en jonge professionals, gekleurde jongeren en mensen van 35 jaar en ouder
  • Een groep genaamd de Hobby Zone waar leden kunnen praten over hun favoriete bezigheden, met opties zoals gamen, kunst en handwerk, tuinieren en koken
  • Vrijwillige luisteraars zonder licentie waarmee gebruikers gratis heen en weer kunnen berichten

Ons beoordelingsteam heeft 7 Cups getest en vond minimale controle en training voor vrijwillige luisteraars en slechte moderatiepraktijken. Voor meer informatie over deze online adviesdienst kunt u onze uitgebreide informatie lezen 7 kopjes recensie.

De Crisistekstlijn is een andere optie die u kunt gebruiken. Sms HOME naar 741741 en u kunt contact opnemen met een vrijwillige crisisadviseur. Spreken met de vertrouwenspersoon is gratis, en als u een mobiel abonnement bij T-Mobile, AT&T of Verizon heeft, is sms’en met de Crisis Text Line ook gratis. Voor andere telefoonnetwerken worden de standaard berichtentarieven in rekening gebracht.

Vrijwillige luisteraars worden getraind in reflectief luisteren, het gezamenlijk oplossen van problemen en crisismanagement. Luisteraars zijn geen gratis online adviseurs of therapeuten. Erkende therapeuten en adviseurs trainen en studeren vele jaren om hun accreditatie te behalen, en een luisteraar heeft mogelijk niet hetzelfde ervaringsniveau of dezelfde kwalificaties als een erkende professional.

Waar kan ik een gratis therapeut of adviseur vinden?

Sommige organisaties, zoals de National Alliance on Mental Illness (NAMI), kunnen u helpen bij het vinden van betaalbare of gratis psychotherapie bij u in de buurt. Deze bronnen kunnen persoonlijk of online beschikbaar zijn.

NAMI heeft ook een hulplijn om mensen in contact te brengen met geestelijke gezondheidszorg. Om met een vrijwilliger te chatten, gaat u naar de NAMI HelpLine-pagina en klikt u op ‘Chat met ons’. Als alternatief kunt u de “hulplijn” sms’en naar 62640 of de NAMI HelpLine bellen op 800-950-6264.

Vanaf 2020 hebben therapeuten van de Therapy Aid Coalition goedkope of gratis online adviesdiensten aangeboden aan gezondheidswerkers en eerstehulpverleners, zelfs als ze momenteel werkloos zijn. De Therapy Aid Coalition biedt ook gratis online geestelijke gezondheidszorg na nationale crises.

CIMHS biedt een interactief therapieprogramma, speciaal ontworpen voor depressie, bedoeld om zelfstandig te voltooien. Het is gebaseerd op CGT en bestaat uit acht sessies waarin concepten worden aangeleerd die verband houden met stemmingsregulatie. Deze sessies in eigen tempo omvatten geïllustreerde voorbeelden met interactieve vragen, fictieve personages en dialogen, oefenwerkbladen en quizzen.

De dienst ondersteunt de gezondheidszorg als een op zichzelf staand of aanvullend therapeutisch instrument. Omdat het gratis en webgebaseerd is, is het voor veel mensen toegankelijk.

Vergelijkbare berichten