Top 7 online rouwbegeleidings- en steungroepen die we in 2024 hebben getest

Top 7 online rouwbegeleidings- en steungroepen die we in 2024 hebben getest

Er zijn veel verschillende opties voor rouwondersteuning waaruit u kunt kiezen, maar de keuze die u maakt, hangt af van uw situatie. Als je een erkende therapeut wilt zien voor rouwbegeleiding en een verzekering wilt gebruiken, kijk dan eens naar rouwtherapeuten op Zocdoc. Als u regelmatig geplande therapiesessies en onbeperkt berichtenverkeer met een therapeut wilt, overweeg dan BetterHelp.

Als u op zoek bent naar online ondersteuning bij verlies van huisdieren of medelevenmoeheid, kijk dan eens naar de APLB. Als je een gestructureerd programma van 13 weken wilt, inclusief een werkboek waarmee je kunt reflecteren op wat je hebt geleerd, kan GriefShare een goede optie zijn. Als je tussen de 21 en 45 bent en in contact wilt komen met leeftijdsgenoten die een soortgelijk verlies lijden, overweeg dan The Dinner Party, waar online groepen worden georganiseerd die zich bezighouden met verschillende soorten verliezen.

Als u als ouder, volwassen broer of zus of grootouder van het kind rouwt om het verlies van een kind, kunt u The Compassionate Friends overwegen, dat ondersteuning biedt via gratis dagelijkse chatsessies en Facebook-groepen. En als u een ouder bent die een kind van 2 tot 6 jaar helpt bij rouw, kunnen de online video's, verhalen, afdrukbare materialen en activiteiten van Sesamstraat in Communities uw kind helpen zijn verdriet te verwerken en de juiste copingvaardigheden te leren.

Vergelijkbare berichten