Verbeter uw seksuele gezondheid met topkeuzes

Verbeter uw seksuele gezondheid met topkeuzes

Het gebruik van seksspeeltjes kan tal van gezondheidsvoordelen met zich meebrengen.

Volgens een artikel gepubliceerd in 2021 in Natuurrecensies Urologie“Seksuele apparaten zijn in de eerste plaats ontworpen om het seksuele welzijn, plezier, recreatie, vrijheid en diversiteit te verbeteren.”

Katie Ziskind, een gediplomeerde huwelijks- en gezinstherapeut en eigenaar van Wisdom Within Counseling in Niantic, Connecticut, sprak met ons over de voordelen voor de geestelijke gezondheid van seksspeeltjes en zei: “Seksspeeltjes kunnen euforie veroorzaken, je hersenen laten schieten, stemmingsverhogend. chemicaliën, en seksuele bevrediging brengen.”

“Alle geslachten kunnen plezier hebben met seksspeeltjes”, zegt Ziskind. “Laat alle schaamte die je hebt los en omarm je seksualiteit. Het gebruik van seksspeeltjes kan genezend werken en een vorm van zelfzorg zijn.”

Seksuele gezondheidsexpert en board-gecertificeerde arts-assistent Aleece Fosnight oefent in het Fosnight Center for Sexual Health in Asheville, North Carolina. Ze zegt dat het gebruik van seksspeeltjes veel extra gezondheidsvoordelen belooft, zoals “lichaamsverkenning, het bereiken van een orgasme, minder pijn in het bekken, een groter immuunsysteem, een beter zelfbeeld, een betere communicatie met een partner, een betere slaap, minder stress, een betere partnerverbinding. , verbeterde stemming, sterkere bekkenbodemspieren, verbeterde cardiovasculaire gezondheid en helpen bij het verwerken van trauma’s uit het verleden.”

Voor alleenstaanden

“Bij solospel zorgen speelgoed ervoor dat mensen zich comfortabeler voelen met hun eigen lichaam”, zegt Blanton. “Veel mensen voelen zich ongemakkelijk bij het aanraken van hun eigen geslachtsdelen. Schaamte die je als kind hebt ontwikkeld, of een bepaalde mate van dysforie kan tussenbeide komen en ervoor zorgen dat handmatige masturbatie ongemakkelijk aanvoelt. Speelgoed is een geweldige manier om dit probleem aan te pakken.”

Suzannah Weiss, een gecertificeerde seksuele voorlichter, seks-/liefdescoach en seksuoloog gevestigd in Los Angeles, zegt: “Seksspeeltjes zijn ook zeer effectief voor mensen die moeite hebben opgewonden te raken of een orgasme te krijgen, omdat ze vaak meer stimulatie bieden dan een hand, mond of mond. , penis of vagina kan.”

Als je nog niet klaar bent voor kinderen, merkt Delgado op dat “seksspeeltjes geen enkel risico op ongewenste zwangerschap hebben.”

Voor koppels

In onze enquête onder 600 gebruikers van seksspeeltjes zei 23 procent dat ze een seksspeeltje hadden gekocht omdat ze hun intimiteit en relatie met hun partner wilden verbeteren, hun seksleven wilden verbeteren en de eentonigheid wilden doorbreken.

“Op zichzelf kunnen seksspeeltjes je inspireren om nieuwe manieren te ontdekken om plezier te ervaren (zoals G-spot-plezier of anaal genot), en hoe meer genot je alleen kunt ervaren, hoe beter je een partner kunt leren hoe hij jou kan plezieren. ‘ stelt Weiss voor.

Weiss verwijst bijvoorbeeld naar een onderzoeksartikel dat in 2018 werd gepubliceerd in de Archieven van seksueel gedrag over de verschillen in de frequentie van orgasmes tussen homoseksuele, lesbische, biseksuele en heteroseksuele mannen en vrouwen. “Uit onderzoek blijkt dat vrouwen die met nieuwe dingen in hun seksleven experimenteren, consistentere orgasmes hebben”, zegt ze.

“Seksspeeltjes kunnen er ook toe bijdragen dat plezier toegankelijk wordt voor mensen met een handicap”, voegt Delgado toe.

Blanton gaf een mooi voorbeeld van hoe dit eruit zou kunnen zien: “Kan je partner geen uitgebreide handjob geven omdat je verkrampt bent? Het toevoegen van een toverstaf met een stroker-opzetstuk is een geweldige optie!”

Vergelijkbare berichten