Het beste ontbijt voor gewichtsverlies

Het beste ontbijt voor gewichtsverlies

Ontbijtburrito’s kunnen uw eierontbijt naar een hoger niveau tillen en stimulerende koolhydraten en gezonde vetten toevoegen – samen met eindeloze mogelijkheden voor smaakvolle bevestigingen. Houd rekening met de portiegroottes en weersta de drang om je burrito in gesmolten kaas te verdrinken.

Pacheco is dol op deze voedzame ontbijtburrito.

Ontbijtburrito met zwarte bonen en salsa

Ingrediënten

Instructies

Bereid de eieren voor en schep ze in het midden van de tortilla. Beleg de tortilla met de overige ingrediënten, vouw de rechter- en linkerkant over de vulling en vouw de boven- en onderkant over de linker- en rechterkant. Rol de tortilla strak op en geniet ervan.

Voedingsinformatie Varieert, afhankelijk van de ingrediënten. We hebben de onze gemaakt met een Siete-amandelmeeltortilla, 2 eetlepels geraspte Mexicaanse kaas en 2 eetlepels Cholua Smoky Chipotle Salsa: 596 calorieën, 34 g eiwit, 35 g koolhydraten, 36 g vet, 10 g vezels.

Om het aantal calorieën en het vetgehalte te verlagen, kunt u de geraspte kaas weglaten. Dan houd je 482 calorieën en 26 gram vet over.

Optioneel: “Als je extra tijd hebt, kun je wat paprika’s en uien koken om eraan toe te voegen voor wat meer knapperigheid en voeding”, zegt Pacheco.

Voor een andere burrito-optie, probeer deze Make-Ahead Veggie Breakfast Burrito, die 501 calorieën en 27 g eiwit per portie bevat.

Vergelijkbare berichten