Wat is de 75 zachte uitdaging?

Wat is de 75 zachte uitdaging?

Jenna Willis, een door de International Sports Sciences Association (ISSA) gecertificeerde personal trainer uit Los Angeles, is fan van de uitdaging. “De 75 Soft-uitdaging is een ongelooflijke aanpak om de conditie en het welzijn te verbeteren en is een duurzame aanpak voor het leiden van een gezonde levensstijl”, zegt ze.

Als iemand de 75 Soft-uitdaging de volle 75 dagen volgt, mag hij of zij verwachten spiertonus en kracht te winnen – en zeer waarschijnlijk wat kilo’s kwijt te raken, zegt ze. Deze resultaten zijn uiteraard afhankelijk van de trainingen die u kiest voor het trainingsgedeelte.

En vergeleken met het 75 Hard-programma is er een lager risico op blessures als je nieuw bent of weer gaat sporten, voegt Willis eraan toe. Enis het een toegankelijker plan voor mensen die een druk leven leiden, omdat er veel ruimte is voor maatwerk, zegt ze.

“De 75 Soft-uitdaging ondersteunt voedzame voedingskeuzes, een hersteltraining, hydratatie en lezen, allemaal op niveaus die haalbaar zijn en geen enorme levensrevisie”, voegt ze eraan toe.

Spierherstel na de training: hoe u uw spieren kunt laten genezen en waarom

Mogelijk is de enige zorg, volgens Gardner, dat de oefeningsregel overweldigend kan zijn voor sommige mensen die niet gewend zijn om dagelijks te trainen. Ze voegt er echter aan toe dat de regels het individu de mogelijkheid geven om de training van zijn keuze te kiezen, zodat iemand die nieuw is of terugkeert naar de training zijn routine kan aanpassen zodat deze niet te intens is en voldoende variatie bevat.

“Voor mij is dit belangrijk, omdat het elke dag uitvoeren van dezelfde oefening (bijvoorbeeld hardlopen) het risico met zich meebrengt van overbelasting of stressblessures”, zegt ze.

De in Orlando gevestigde diëtist en ACSM-gecertificeerde personal trainer Tara Collingwood, RDN, die ook een gecertificeerde specialist in sportdiëtetiek (CSSD) is, waardeert het plan voor het aanpakken van zowel fysieke als emotionele gezondheid op een manier die uitvoerbaar en duurzaam is. “Niets wat ze vragen is onrealistisch”, zegt Collingwood, die gespecialiseerd is in het werken met cliënten aan duurzaam gewichtsverlies.

Vergelijkbare berichten