De 9 beste probiotica voor vrouwen

Groene mediterrane dieetrecensie

“Vanwege de kosten, beschikbaarheid of smaak kan het voor veel mensen een uitdaging zijn om dagelijks 100 gram kroosshake binnen te krijgen”, zegt Newgent. “Ik stel voor dat je een eenvoudig, groen alternatief beschikbaar hebt waar je van geniet, zoals een groene vegetarische burgerpasteitje, groene vegetarische hummus, bonen-n-groentensoep of een doe-het-zelf groene superfood-smoothie.”

Dyckman is het ermee eens dat de groene MED misschien niet voor iedereen de beste keuze is.

“Het is een zeer gereguleerd plan en biedt niet dezelfde flexibiliteit als het traditionele mediterrane dieet”, zegt ze. “Aangezien het dagelijks consumeren van bepaalde voedingsmiddelen en dranken met zich meebrengt, zoals groene thee, kroos en walnoten, kunnen degenen die goed presteren met een gestructureerd plan zich daar misschien aan houden, maar voor velen kan het dieet op de lange termijn eenvoudigweg onrealistisch zijn. -termijn.”

Bovendien zegt Dyckman dat de groene MED mogelijk niet geschikt is voor mensen met een voorgeschiedenis van eetstoornissen of een eetstoornis, omdat het beperkingen met zich meebrengt die voor deze personen aanleiding kunnen geven.

Er bestaat niet één manier om een ​​groen MED-maaltijdplan te volgen. Door de basisrichtlijnen te volgen, kunt u uw dieet en gezondheid verbeteren, stuk voor stuk groente en fruit.

Vergelijkbare berichten