Geef je seksleven meer pit met deze 10 opwindende standjes

Geef je seksleven meer pit met deze 10 opwindende standjes

3. Omgekeerde cowgirl of omgekeerde rijder bovenop

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Billenspel, visuele stimulaties, variatiemogelijkheden; kan pijn veroorzaken.

Details De penetrerende partner ligt op hun rug terwijl de ontvangende partner schrijlings op hen zit, met het gezicht naar de voeten van hun partner gericht, en de penis of het seksspeeltje in hun vagina of anus laat glijden. De ontvangende partner kan het ritme en het tempo van de stoten bepalen. Dit standje kan vooral spannend zijn voor de penetrerende partner, die de rug en billen van zijn geliefde mag observeren. Het knijpen of vastpakken van de billen kan de ervaring voor beide verbeteren. Deze positie kan lastig zijn om onder de knie te krijgen, omdat de ontvangende partner daarbij achterover moet leunen of heel rechtop moet zitten om de hoek van de penis te kunnen aanpassen. “Als je naar voren leunt, kan het pijnlijk en ongemakkelijk zijn voor de man, omdat het bijna voelt alsof zijn penis breekt”, zegt Harris-Jackson, die aanbeveelt om de penetrerende partner zijn knieën te laten buigen terwijl de ontvangende partner zijn handen vasthoudt. tegen de dijen of taille van hun geliefde.

Schakel het over “Dit kan een van die posities zijn die in theorie beter is dan in de praktijk”, zegt Lorrae Jo Bradbury, een seks- en liefdecoach en de oprichter van SluttyGirlProblems.com en LorraeJo.com. “Misschien wil je het gebruiken als voorspelpositie, waarbij je op zijn penis knarst voordat je met geslachtsgemeenschap begint.”

4. Doggystyle of achteringang

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Diepe penetratie en G-spotstimulatie, maar de positie kan onpersoonlijk aanvoelen.

Details In deze positie knielt de ontvangende partner op handen en voeten en ondersteunt zichzelf met handen en knieën. De penetrerende partner hurkt en komt van achteren binnen. Dit is de beste sekspositie voor diepe penetratie van de vagina. Het geeft de penetrerende partner de vrijheid om hard en snel te stoten, en biedt gemakkelijke toegang om een ​​groot deel van het lichaam van de ontvangende partner te strelen. De positie zorgt ook voor een goede stimulatie van de G-spot.

Schakel het over Sommige mensen klagen dat deze sekspositie te onpersoonlijk is omdat er geen face-to-face contact is. “Als je in deze positie nauwer oogcontact wilt”, zegt Bradbury, plaats dan je knieën dichter bij je borst en buig je rug zodat je partner dichtbij je gezicht tegen je aan kan leunen en je oogcontact kunt maken. Bradbury zegt dat je deze houding ook voor een spiegel kunt proberen, zodat je elkaars gezichten kunt zien.

Opmerking: het onderzoek gepubliceerd in het augustusnummer van 2020 Seksuele geneeskunde bekeek 13 seksposities en ontdekte dat doggy style gewoonlijk niet geassocieerd wordt met vrouwelijke orgasmes. Als het voor jou of je partner niet werkt, blijf dan experimenteren.

5. De kurkentrekker

Potentiële sensuele voordelen of kanttekeningen Intensieve, diepe penetratie.

Details De ontvangende partner leunt naar voren en ligt op de rand van het bed, rustend op de heup en onderarm, terwijl de partner van achteren naar binnen komt. De ontvangende partner kan de dijen bij elkaar houden om de penis of het penetrerende speeltje steviger vast te houden. Maar als de ontvangende partner een clitoris heeft en zijn benen opent, wordt deze blootgelegd om te worden geaaid, terwijl de penetrerende partner van achteren stoot. “Je krijgt een diepere penetratie zoals op z’n hondjes, maar dit kan een gemakkelijkere en comfortabelere positie zijn”, zegt Bradbury.

Schakel het over Je partner kan gemakkelijk voorover leunen om met je te zoenen, en de clitoris is binnen handbereik, aldus Bradbury.

6. Naast elkaar of zijwaarts

Potentiële sensuele voordelen of kanttekeningen Diep oogcontact en intimiteit.

Details Beide partners liggen op hun zij, tegenover elkaar. De ontvangende partner tilt zijn bovenbeen op zodat de penetrerende partner er in kan komen. Deze positie is geweldig voor ochtendseks als je misschien een beetje slaperig bent, zegt Bradbury.

Het biedt intimiteit omdat je dicht bij het gezicht van je partner bent. Tijdens het vrijen kunnen de partners elkaar kussen en strelen. De sekspositie is ontspannend, vereist niet veel uithoudingsvermogen van beide personen en biedt gelegenheid voor goede clitorale stimulatie.

Schakel het over De penetratie kan worden verbeterd als de ontvangende partner beide benen over de taille van zijn partner drapeert, zegt Bradbury. Dit maakt een goede toegang tot de clitoris mogelijk, die kan worden gestimuleerd met een vinger of met een speeltje. “Ik denk dat dit een geweldige functie is voor iedereen”, zegt ze. “Het biedt ook het comfort van knuffelen.”

7. Strijkijzer of luie hond

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Strakheid bij penetratie, intense stimulatie.

Details De ontvangende partner ligt op de buik met de benen gestrekt en de heupen iets omhoog. (Je kunt een kussen onder je heupen plaatsen.) De penetrerende partner komt van achteren binnen. Wanneer u met uw gezicht naar beneden ligt, liggen de benen van de ontvangende partner dichter bij elkaar, waardoor deze beter aansluit op de penis of het seksspeeltje van uw partner. Dit kan leiden tot een nieuwe, intensere sensatie. “Dit is echt een goede manier om de ervaring van strakheid voor de penetrerende partner te vergroten”, zegt Harris-Jackson. “Het is ook goed voor stimulatie van de clitoris, omdat de partner met zijn hand of een seksspeeltje rond kan reiken voor dubbele stimulatie. En het is een goede positie voor stimulatie van de G-spot, omdat je het lichaam zo kantelt dat de penis perfect uitgelijnd is om tegen de G-spot te strijken.”

8. Face-off

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Met intens oogcontact en stimulatie van de clitoris kan dit een verbeterde zendingspositie zijn.

Details In deze positie zit de penetrerende partner op de rand van een bed of in een comfortabele zitpositie, terwijl de ontvangende partner tegenover elkaar op schoot klimt. De ontvangende partner slaat zijn benen om het middel van zijn partner en kan het tempo van de stoten bepalen. Deze positie maakt ook directe stimulatie van de clitoris en oogcontact mogelijk, wat de intimiteit kan vergroten.

Bonus Je handen zijn vrij, zodat je het lichaam van je partner bijna overal kunt aanraken en strelen. “Dit is een zeer impactvolle positie voor mensen die opgewonden raken door oogcontact”, zegt Harris-Jackson. ‘Het is net een missionaris, maar dan sta je echt oog in oog. Het neemt ook een deel van het werk weg van de persoon met de vagina, omdat de partner haar op en neer kan bewegen door de handen op haar heupen te plaatsen.”

Schakel het over De lotushouding lijkt erg op face-off, alleen de partner met de penis of het seksspeeltje zit met gekruiste benen op het bed of de stoel.

9. Krakelingip

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Diepe penetratie met potentieel voor G-spot-stimulatie.

Details De ontvangende partner ligt op de rechterzij terwijl de penetrerende partner schrijlings op het rechterbeen van hun geliefde zit. De penetrerende partner trekt vervolgens het linkerbeen van zijn partner omhoog en rond de linkerkant en komt de vagina of anus binnen. Deze positie maakt diepe penetratie mogelijk en biedt tegelijkertijd de intimiteit van het behoud van oogcontact.

Schakel het uit “Je kunt ook je linkerbeen pakken en naar je borst trekken om een ​​diepere hoek te krijgen”, zegt Bradbury. “En je hebt geweldige toegang tot de clitoris voor beide partners.” Je handen zijn vrij, waardoor je ze over elkaars lichaam kunt laten glijden. Harris-Jackson voegt daaraan toe: “Deze positie kan – afhankelijk van je hoek – ook G-spot-stimulatie bieden.”

10. Coïtale Alignment Techniek (CAT)

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Clitorale stimulatie.

Details Als je wilt rocken in plaats van stuwen, rol dan met CAT. Deze functie is vergelijkbaar met die van missionaris; het belangrijkste verschil is dat de penetrerende partner de basis van zijn penis of seksspeeltje zo duwt dat deze op één lijn ligt met de clitoris en dat de twee contact maken. Zodra ze dat doen, schommelt het stel heen en weer en onderhoudt voortdurend contact. “Het is een beetje een andere manier van seks hebben”, zegt Lehmiller. “Je schommelt heen en weer in plaats van te stoten. Als je dit doet, wordt de duur van de geslachtsgemeenschap voor de man verlengd en wordt de kans vergroot dat een vrouw een orgasme krijgt omdat ze voortdurend wordt gestimuleerd.’

11. Negenenzestig (of 69)

Potentiële sensuele voordelen en kanttekeningen Wederzijdse orale stimulatie.

Details Deze positie houdt in dat beide partners tegelijkertijd orale seks uitvoeren en ontvangen. Meestal ligt de ene partner op zijn rug, terwijl de ander bovenop hem of haar klimt en zich omdraait, schrijlings op hem met zijn geslachtsdelen boven het gezicht van zijn partner. De persoon bovenop leunt dan naar voren en begint orale seks met zijn partner uit te voeren terwijl hij tegelijkertijd ontvangt. Deze positie kan enige coördinatie en evenwicht vereisen, vooral voor de partner bovenaan. Een manier om het voor beide partijen wat comfortabeler te maken, is door tijdens de handeling op hun zij te gaan liggen.

Blijf het veranderen: seksuele variatie is opwindend

In ons dagelijks leven zijn we vaak heel doelgericht, zegt Harris-Jackson. “We worden ’s ochtends wakker en het is gaan, gaan, gaan om de deur uit te gaan. We gaan, gaan, gaan ons eten eten, naar ons werk gaan. Het zorgt voor veel stress en spanning in ons lichaam en in onze geest. Veel patiënten die ik zie, hebben het gevoel dat seks weer een ding wordt dat ze moeten gaan, gaan, gaan en doen. Maar seksuele partners moeten echt bij elkaar zijn en samen plezier beleven. Het wisselen van positie kan erg nuttig zijn om die verbinding weer aan te wakkeren. Het kan dus nuttig en leuk zijn om iets nieuws te proberen.”

Aanvullende rapportage door Andrea Atkins.

Vergelijkbare berichten