Wat is tatoeage verwijderen?

Dermatoloog of schoonheidsspecialiste: hoe beslis je welke je wilt zien?

Een snelle gezichtsbehandeling krijgen terwijl u aan het winkelen bent, lijkt misschien een onschuldige uitspatting, maar neemt u de tijd om te leren over de kwalificaties van de persoon die uw huid gaat behandelen? Dat zou u moeten doen. Fouten gemaakt door onervaren of slecht opgeleide huidverzorgingsspecialisten kunnen uw huid beschadigen of zelfs littekens veroorzaken.

Daarom is het belangrijk om het verschil te kennen tussen een dermatoloog en een schoonheidsspecialiste en wanneer het het beste is om de spa over te slaan en naar een arts te gaan voor huidverzorging of een cosmetische ingreep

De verschillende vaardigheden van dermatologen en schoonheidsspecialisten

Het meest voor de hand liggende verschil tussen een dermatoloog en een schoonheidsspecialiste is opleiding. Dermatologen gaan naar de universiteit en naar de medische school en voltooien vervolgens een residentie, wat betekent dat ze 12 tot 14 jaar of meer geavanceerde opleiding en medische training achter de rug hebben, zegt Peggy Fuller, MD, oprichter en directeur van het Esthetic Center for Dermatology, een medische spa in Charlotte, NC “Dermatologen zijn experts op het gebied van haar, huid en nagels”, zegt Dr. Fuller.

Vergelijkbare berichten