Wat is tatoeage verwijderen?

De 7 voordelen van bodylotion

Het aanbrengen van bodylotion is een van de weinige goedkope manieren waarop mensen zichzelf kunnen verwennen. Bodylotion voor bad sluit vocht in de huid om uitdroging te voorkomen, terwijl bodylotion ruwe ellebogen en hielen verzacht, samen met andere droge delen van de huid. Een hoogwaardige bodylotion kan wonderen verrichten op een schilferige, vochtarme huid die ruw aanvoelt en er onaantrekkelijk uitziet, en handbodylotion werkt vooral goed op de handen en voeten, maar kan over het hele lichaam worden aangebracht. Zoals miljoenen gebruikers het erover eens zullen zijn, biedt bodylotion veel voordelen voor mensen die tijd vrijmaken om het regelmatig te gebruiken.1. Hydrateer de gedroogde huid opnieuw.

Mensen die in barre klimaten werken, brengen regelmatig, misschien zelfs dagelijks, bodylotion aan. Een huid die schraal of uitgedroogd is door wind, kou of hitte kan moeilijk te behandelen zijn met reguliere cosmetica. Sommige mensen hebben een gevoelige huid. In welk klimaat ze ook leven, hun huid kan gemakkelijk droog en geïrriteerd raken, soms zelfs door de hitte binnenshuis. Kwalitatieve bodylotion, die na elke douche of bad wordt aangebracht, kan helpen om het vocht diep in de huid vast te houden, zodat deze gehydrateerd en soepel blijft. Het is misschien geen slecht idee om een ​​flesje van je favoriete geurende bodylotion bij de hand te houden voor een after-bad toepassing.2. Vul extra droge of ruwe plekjes op de huid bij.

Zelfs als uw normale huidtype vettig of normaal is, kunt u ruwe plekken op uw lichaam hebben, zoals rond de ellebogen of knieën, die baat kunnen hebben bij het aanbrengen van huidlotion na een bad of voor het slapen gaan. Bij regelmatig gebruik kan een herstellende lotion de ruwe huid verzachten en deze net zo glad en zijdezacht maken als de rest van uw lichaam.

Vergelijkbare berichten