Wat is tatoeage verwijderen?

10 vragen om te overwegen wanneer u uw haar permanentt

Je hebt tegenwoordig meer opties dan ooit tevoren om je haar te permanenten. Ooit waren permanenten stinkende, rommelige chemische processen die een hele dag in beslag namen om volledig te voltooien. Permanentkits voor thuis waren moeilijk te gebruiken en hadden de neiging om het hele huis te laten stinken. De meeste vrouwen kozen ervoor om de thuiskit over te slaan en gewoon de dag in de salon door te brengen. Om je haar vandaag te permanenten, heb je echter snellere alternatieven, maar met zoveel opties en soorten kapselpermanent, is het gemakkelijk om in de war te raken of gewoon genoegen te nemen met iets dat niet noodzakelijkerwijs het beste voor je haar is. Hier zijn 10 dingen waar je rekening mee moet houden als je je haar permanentt.1. Zit je haar in de best mogelijke vorm?

Ondanks de nieuwe, zachtere permanentformules, kan beschadigd haar nog steeds problematisch zijn als het om permanentformules gaat. Permanent uw haar niet als het onlangs is blootgesteld aan agressieve chemische behandelingen. Als het redelijk gezond is, kun je het altijd voorbereiden door diepe conditioners en vochtinbrengende crèmes te gebruiken in de weken voorafgaand aan je permanent, maar gebruik geen zware conditioneringsproducten in de laatste 24 uur. Te veel product kan ervoor zorgen dat je haar de permanent afwijst.2. Wil je een salonpermanent of laat je je haar thuis permanenten?

Permanenten voor thuis zijn veel gemakkelijker te beheren dan vroeger, en de nieuwe chemicaliën zijn veel minder gevaarlijk. Een permanent voor thuis bespaart u een aanzienlijk bedrag ten opzichte van een salonpermanent. Wil je echter profiteren van de nieuwste technieken en ideeën, dan is een salonpermanent de beste keuze.

Vergelijkbare berichten