De 5 beste boodschappenbezorgdiensten

De 5 beste boodschappenbezorgdiensten

Velen van ons zijn tijdens de pandemie verliefd geworden op de boodschappenbezorgdiensten. Maar zelfs als het leven weer normaal wordt, kunt u er nog steeds van genieten als u voor een week aan eten rechtstreeks bij u thuis laat bezorgen. Hier beoordelen we de beste boodschappenbezorgdiensten die prioriteit geven aan een naadloze winkelervaring, waarde, selectie en kwaliteit.

De 5 beste boodschappenbezorgdiensten

Naast gemak bieden boodschappenbezorgdiensten de mogelijkheid om vooraf gezonde maaltijden te plannen en impulsaankopen te voorkomen, zegt Rachel Dyckman, een geregistreerde diëtist-voedingsdeskundige en eigenaar van Rachel Dyckman Nutrition in New York City.

“Online boodschappen doen is niet alleen handig, het kan je ook helpen gefocust te blijven en je aan je maaltijdplan te houden”, zegt Dyckman. “Soms kan het ronddwalen door de gangpaden van de supermarkt tot verleiding leiden en ertoe leiden dat u zich aangetrokken voelt tot minder gezonde artikelen.”

Dyckman zegt dat impulsaankopen een veel voorkomende bijwerking is van boodschappen doen op een lege maag.

“Als de bloedsuikerspiegel laag is, is de kans kleiner dat we voedselkeuzes maken die ons het beste van pas komen en kunnen we uiteindelijk dingen selecteren die we normaal gesproken niet zouden eten”, zegt ze.

Hoewel het online bestellen van boodschappen nuttig kan zijn voor drukke gezinnen, denken Jackie Newgent, RDN, een chef-kok uit Brooklyn, New York, een gecertificeerde diëtist-voedingsdeskundige en de auteur van Het plantaardige diabeteskookboekzegt dat sommige mensen – vooral degenen die er één kopen – meer items kunnen toevoegen dan ze nodig hebben om een ​​bepaald prijsniveau voor gratis verzending te bereiken.

“Als u een bepaald eetplan volgt of veel van hetzelfde voedsel herhaaldelijk gebruikt, kunt u doorgaans eenvoudig eerder bestelde artikelen aan uw winkelwagentje toevoegen”, zegt Newgent. “Deze stroomlijning van uw boodschappen bespaart tijd en kan u uiteindelijk helpen om op de lange termijn vast te houden aan uw gezondheidsgerichte eetplan.”

Nu er steeds meer bezorgdiensten voor boodschappen beschikbaar zijn, kan het een uitdaging zijn om te beslissen welke het beste bij uw behoeften past. Sommige brengen lidmaatschapskosten in rekening, en andere hebben een beperkte selectie of leveren alleen in bepaalde delen van het land.

Om u te helpen beslissen welke bezorgservice het beste bij uw behoeften past, hebben we vijf bezorgapps en websites voor boodschappen beoordeeld op basis van de volgende criteria:

Winkel ervaring

  • Was het gemakkelijk te gebruiken?
  • Was het winkelen leuk en vlot, of kostte het veel moeite om een ​​bestelling te plaatsen?

Klantenservice

  • Hoe was de kwaliteit van de artikelen?
  • Was het betaalbaar?
  • Was er een goede selectie?
  • Is de bestelling in goede staat aangekomen?

Vergelijkbare berichten