Calmerry, ReGain, BetterHelp en meer

Calmerry, ReGain, BetterHelp en meer

Pluspunten

  • Therapie, medicatie en middelen voor alcoholgebruiksstoornis
  • Gratis gemodereerde LGBTQ+ steungroepen en communityforum
  • Kan wekelijkse of tweewekelijkse therapiesessies bijwonen
  • De kosten zijn inclusief onbeperkt berichtenverkeer met uw zorgteam

Nadelen

  • Geen financiële hulp beschikbaar
  • Medicatiekosten zijn niet inbegrepen in het abonnement
  • Gelicentieerde providers zijn niet in elke staat beschikbaar

Sessieformaat Videosessies en onbeperkt berichtenverkeer

Kosten $ 149 tot $ 249 per maand zonder verzekering

Schrijft medicijnen voor Ja

Accepteert verzekeringen Ja

Stress als gevolg van stigmatisering en discriminatie kan zijn tol eisen, en als gevolg daarvan hebben LHBTQ+-volwassenen een grotere kans te kampen met middelenmisbruik. Het National Institute on Drug Abuse rapporteerde zelfs dat in 2020 ongeveer 1 op de 5 LGBTQ+ volwassenen een alcoholgebruiksstoornis (AUD) had, vergeleken met 1 op de 10 volwassenen uit de totale bevolking. Als u ondersteuning zoekt bij AUD, kan Monument een goede optie zijn. Het platform is specifiek gericht op de behandeling van AUD met therapie, medicatiebeheer of beide.

Monumenttherapieplannen zijn beschikbaar in 21 staten: New York, New Jersey, Connecticut, Californië, Pennsylvania, Washington, Virginia, Georgia, Colorado, Oregon, North Carolina, South Carolina, Texas, Kentucky, Florida, Ohio, Arizona, Iowa, Maryland , Mississippi en Michigan – evenals Washington, DC. Als uw staat niet in de lijst staat, kunt u zich aanmelden om een ​​e-mail te ontvangen wanneer Monument zich naar uw regio uitbreidt.

Op Monument kunt u door onderzoek ondersteunde ondersteuning krijgen van uw therapeut door middel van cognitieve gedragstherapie (CGT) en motiverende gespreksvoering, en contact maken met mensen die begrijpen wat u doormaakt. Het platform biedt onderdak aan een gratis steungroep voor LGBTQ+-mensen die nuchter willen worden of hun alcoholgebruik willen matigen, naast vele andere steungroepen, en een 24/7 gemeenschapsforum. Als je liever anoniem blijft, hebben deze communityruimtes ook inlogopties met een bijnaam.

Om aan de slag te gaan met Monument, maakt u een account aan en vult u een korte vragenlijst in. Monument gebruikt uw antwoorden om een ​​behandelplan aan te bevelen. Als u besluit zich aan te melden, kunt u kiezen uit twee opties: Betalen met verzekering of betalen zonder verzekering. Zodra u betaalt, wordt u verbonden met een zorgteam: een arts voor medicatiebeheer en een erkende therapeut voor begeleiding.

Als u medicatie wilt overwegen als onderdeel van uw behandelplan, krijgt u mogelijk een van de twee door de FDA goedgekeurde medicijnen voorgeschreven: disulfiram of naltrexon (Antabuse). Terwijl Monument automatisch recepten invult via Amazon Pharmacy om ze bij u thuis te laten bezorgen, kunt u ook een verzoek indienen om uw favoriete apotheek te gebruiken. Houd er rekening mee dat de prijs van het abonnement exclusief medicijnen omvat, dus u moet contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij over de dekking of uit eigen zak betalen.

Monumentenplanopties en prijzen

Als je het platform wilt leren kennen voordat je betaalt, is het gratis communitylidmaatschap van Monument een goede plek om te beginnen, inclusief toegang tot door therapeuten gemodereerde steungroepen en een 24/7 forum. Anders kunt u via Monument twee betaalde online therapiemogelijkheden overwegen:

  • Totale zorg (wekelijks) Het kost $ 249/maand zonder verzekering voor vier virtuele therapiesessies van 45 minuten per maand, onbeperkte doktersafspraken, optioneel medicatiebeheer, chatgebaseerde berichten met uw zorgteamleden en toegang tot gemeenschapsondersteuning.
  • Totale zorg (tweewekelijks) Het kost $ 149/maand zonder verzekering voor twee virtuele therapiesessies van 45 minuten per maand, onbeperkte doktersafspraken, optioneel medicatiebeheer, chatgebaseerde berichten met uw zorgteamleden en toegang tot gemeenschapsondersteuning.

Lees hier meer over de online therapieplannen en prijzen van Monument.

Opties voor monumentenverzekeringen

Monument accepteert veel grote verzekeringsmaatschappijen, zoals Aetna, Anthem, Optum United Healthcare, BlueCross BlueShield, Medicare en Cigna. Monument maakt deel uit van een netwerk met Medicare-leden in Arizona, Californië, Colorado, Connecticut, Florida, Georgia, Iowa, Kentucky, Maryland, New Jersey, New York, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Texas, Virginia en Washington, evenals evenals Washington, DC, en hoopt verder uit te breiden. Als u vragen heeft over de verzekeringsdekking, hoeft u alleen maar een foto van uw verzekeringsidentiteitskaart naar het platform te sturen. Monument heeft verzekeringsspecialisten beschikbaar en belooft binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Monumentenrecensies

Momenteel zijn er weinig recensies van Monument online beschikbaar. Mocht dat veranderen, dan zullen we deze vermelding dienovereenkomstig bijwerken. Monument is niet geaccrediteerd door de BBB, maar heeft een A+ rating. De enige BBB-recensent beoordeelde het met 1 van de 5 sterren en klaagde over meningsverschillen over medicatie en een no-show-aanbieder.

Vergelijkbare berichten