Smart Health: ik heb het Opte Precision Skincare-apparaat geprobeerd voor mijn donkere vlekken - en dit is wat er is gebeurd

Smart Health: ik heb het Opte Precision Skincare-apparaat geprobeerd voor mijn donkere vlekken – en dit is wat er is gebeurd

Dit is wat er gebeurde toen ik het probeerde

Ik ben nooit groot geweest in make-up. Terwijl sommige vrouwen foundation en poeder aanbrengen om een ​​super onberispelijke afwerking te bereiken, ben ik altijd voorstander geweest van een meer natuurlijke look die wordt bereikt via een getinte gezichtslotion of een lichte foundation. Naarmate ik ouder word, zijn de donkere vlekken op mijn gezicht echter meer uitgesproken geworden. Mijn hoop bij het gebruik van Opte was dat ik de behoefte aan foundation helemaal kon wegnemen.

Toen ik de prachtig verpakte doos met de Opte-staaf, de tip, de houder, het netsnoer, het optimalisatieserum en de conditioneringsschijf opende, was ik enigszins geïntimideerd door het installatieproces. Ik volgde echter de stapsgewijze instructies en bekeek een instructievideo, en het was eigenlijk vrij eenvoudig om aan de slag te gaan. Er is ook een gratis persoonlijk videoconsult beschikbaar om u door het installatieproces te leiden.

De houder moet te allen tijde zijn aangesloten, volgens de aanbeveling van het merk. Het dient als oplader, maar reinigt en conditioneert ook de gadget om op te starten. De toverstaf is bedoeld om te allen tijde in de houder te blijven wanneer deze niet in gebruik is. Het merk raadt aan de tip schoon te maken, die gemakkelijk loskomt, en er is een speciale plek onder de toverstaf in de houder om de tip tussen gebruik op te bergen. De schijf blijft ook in de houder en maakt de staaf na elk gebruik schoon. Als u de houder loskoppelt, werkt de staaf niet. Bovendien kan het serum onbruikbaar worden als het apparaat niet is aangesloten of te lang niet op de houder is geplaatst. Wanneer u klaar bent om de toverstaf te gebruiken, drukt u gewoon op de houder en deze gaat open. Na een paar seconden laat het je weten dat het klaar is voor gebruik door een bericht op het kleine scherm weer te geven.

Voordat ik Opte voor het eerst gebruikte, heb ik nog een instructievideo bekeken. Om het aanbrengen te vereenvoudigen, creëerde het merk de 4S-applicatietechniek, verwijzend naar de beweging en druk waarmee het apparaat moet worden gebruikt: zacht, langzaam, recht, vegen. Het beveelt drie tot vijf seconden rechte slagen aan (niet de staaf kantelen en de rollers plat houden), met een vederlichte hoeveelheid druk; werkend in lange, brede slagen; en vermijd het apparaat tijdens het proces van uw huid te tillen. Terwijl het over de huid veegt, klikt het apparaat wanneer het donkere vlekken detecteert en het bijna onzichtbare serum aanbrengt.

Ik begon met het aanbrengen van mijn oog- en gezichtscrème, maar geen foundation of concealer, omdat elke make-up ervoor zorgt dat de gadget geen donkere vlekken kan detecteren. Nadat ik de toverstaf van de houder had gehaald en hem had uitgerust met de punt, was ik klaar om het aanvraagproces te starten.

Zelfs met lichte druk voelde ik de spikes op de roller, maar er was weinig ongemak. In het begin deed het een beetje pijn. Ik besefte dat dit het gevolg was van te hard drukken, wat in de instructies staat, en corrigeerde mijn techniek. Het product kan worden opgebouwd – wat betekent dat het een paar toepassingen kan kosten om het gewenste resultaat te krijgen. Ik volgde de aanbeveling van het merk en begon op de helft van mijn gezicht, werkend naar de andere kant. Daarna keerde ik terug naar de eerste helft voor een tweede toepassing. Het is de bedoeling dat het hele dekkingsproces ongeveer vijf minuten duurt, per Opte. Langer dan dit en je verspilt het serum. Na gebruik maakte ik de tip schoon met water en zeep, droogde hem af en plaatste hem terug op de houder. Vervolgens legde ik de toverstaf op de houder en luisterde terwijl hij zichzelf schoonmaakte. Het scherm op het staafje gaf aan hoeveel serum er nog over was.

Ik verwachtte wonderbaarlijke resultaten en was enigszins onder de indruk na mijn eerste gebruik. Mijn huid is niet verschrikkelijk, maar ook niet vlekkeloos. In die tijd had ik een uitbraak of twee en wat roodheid. Ik heb ook donkere kringen onder de ogen. Hoewel het apparaat bedoeld is om donkere vlekken te bedekken, kan het niet helpen andere huidaandoeningen te verbergen, waaronder rosacea, die roodheid van de huid veroorzaakt, en donkere kringen onder de ogen.

Hoewel mijn huid er zeker egaler uitzag dan voor gebruik, en natuurlijker dan met een laag foundation, voelde ik me geenszins onberispelijk of klaar voor de camera. Opte beweert dat hoewel het getinte serum donkere vlekken bij het aanbrengen camoufleert, ze niet van de ene op de andere dag vervagen. Als u op zoek bent naar dekking die vergelijkbaar is met foundation, bereid u dan voor op een teleurstelling. Ik kwam in de verleiding om het serum aan te vullen met foundation of concealer. Het merk raadt echter aan om na het aanbrengen van het serum geen vloeibare of crème foundation te dragen, omdat dit het serum verwijdert en de camouflage ongedaan maakt. Alleen poederproducten worden aanbevolen. Het is de bedoeling dat de dekking 8 tot 10 uur aanhoudt, maar omdat het serum bijna onzichtbaar is, weet ik niet precies hoe lang het op mijn gezicht bleef zitten.

Ik bleef Opte een maand gebruiken. Mijn huid begon wat strakker aan te voelen, waarschijnlijk als gevolg van het serum. Zijn mijn donkere vlekken beginnen te vervagen? Mogelijk. Hoe meer ik de gadget gebruikte, hoe minder klikken er plaatsvonden, wat betekent dat hij niet zoveel donkere vlekken detecteerde. Maar ik vermoed dat ik het nog een paar maanden zal moeten blijven gebruiken om echt een transformatie te zien.

VERWANT: 10 wetenschappelijke oplossingen voor veelvoorkomende huidproblemen

3 dingen die ik leuk vond aan Opte

Er zijn een paar dingen die ik erg leuk vond aan Opte.

  1. Het biedt een natuurlijke dekking. Opte is een geweldig alternatief voor het dragen van geen make-up. Meestal draag ik niet graag foundation. Hoewel Opte me geen onberispelijke afwerking biedt of me het gevoel geeft dat ik klaar ben voor de camera, egaliseert het mijn huidskleur net genoeg om me een extra boost van zelfvertrouwen te geven.
  2. Het vervangt serum voor overdag. Opte dient zowel als foundation als als serum, waardoor geconcentreerde, resultaatgerichte en vaak dure producten niet meer nodig zijn.
  3. Er komt niet veel onderhoud bij kijken. Als een gadget veel onderhoud met zich meebrengt, in de vorm van grondig schoonmaken tussen elk gebruik, zal ik het minder snel gebruiken. Het feit dat Opte grotendeels zelfreinigend is en het enige dat ik hoef te doen is de punt tussen gebruik schoon te maken, maakt het bijna moeiteloos om dagelijks te gebruiken.

VERWANT: Wat is een minimalistische huidverzorgingsroutine en zou je er een moeten proberen?

3 dingen die ik niet leuk vond aan Opte

In termen van antipathieën heb ik een paar problemen met Opte.

  1. Het moet altijd aangesloten blijven. Toen ik voor het eerst las dat het de bedoeling is dat Opte altijd aangesloten blijft, was dat meteen een probleem. Ik heb drie stopcontacten in de buurt van mijn ijdelheid: een die ik gebruik voor een Simplehuman Sensor Mirror Hi-Fi, een andere voor mijn Echo Show en de laatste om mijn tandenborsteloplader, föhn en andere kleine badkamerapparatuur te draaien. Omdat de stopcontacten in de badkamer voor de meeste mensen beperkt zijn, kan dit een probleem zijn. Bovendien, omdat Opte verondersteld wordt altijd aangesloten te zijn en niet bruikbaar is als dat niet het geval is, raadt het merk aan om er niet mee te reizen. Het gebruik is dus in principe beperkt tot je eigen huis.
  2. Het prijskaartje is hoog. Het is duidelijk dat $ 599 voor veel mensen onbetaalbaar is. Bovendien, met navullingen voor $ 129 per cartridge van 90 dagen, kijk je naar een extra $ 516 per jaar. Opte biedt ook een abonnement, waarbij elke drie maanden een cartridge naar je toekomt voor $ 120 per pop – een korting van bijna 7 procent op de niet-abonnementsoptie.
  3. Het dekt geen andere gebreken. Als donkere vlekken uw enige huidprobleem zijn, biedt Opte voldoende dekking. Voor iedereen met puistjes of andere huidaandoeningen, waaronder rosacea, acne of eczeem, is de dekking mogelijk niet voldoende. Als je huidaandoeningen zoals deze hebt en de symptomen ervan wilt verbergen, kun je geen concealer of andere vloeibare make-up gebruiken, dus het hulpmiddel is misschien niet de beste keuze voor jou.

VERWANT: Hoe u de huid gladder, helderder en strakker kunt maken zonder uw dermatoloog te zien

Het komt neer op

Opte is een hypermoderne gadget die een geweldige optie is voor iedereen met huidverkleuring die een voorliefde heeft voor de look zonder make-up, maar een beetje dekking wil. Het zal je behoefte aan foundation waarschijnlijk echter niet helemaal wegnemen. Ik zal Opte dagelijks blijven gebruiken, minus die dagen dat ik een meer onberispelijke afwerking nodig heb.

Andere manieren waarop ik mijn donkere vlekken beheer

Ik doe een paar andere dingen om schade door donkere vlekken ongedaan te maken.

  • Laserbehandelingen Ik ben een grote fan van laserbehandelingen, een van de meest wetenschappelijk onderschreven methoden om donkere vlekken op de huid te vervagen. Mijn dermatoloog, Nazanin Saedi, MD, een klinische universitair hoofddocent aan de Thomas Jefferson University in Philadelphia, beveelt PicoSure aan, een ongelooflijk effectieve laserbehandeling die alles kan, van het verwijderen van tatoeages en huidverkleuring tot het helpen bij acnelittekens en rimpels. Elke behandeling kost ongeveer $ 400 tot $ 600, en het aantal aanbevolen behandelingen varieert van geval tot geval.
  • Vitamine C-serum Ik gebruik dagelijks een vitamine C-serum, dat ook wordt ondersteund door wetenschappelijk bewijs als een methode om tekenen van fotoveroudering en hyperpigmentatie te voorkomen. Mijn twee favorieten zijn Skinceuticals CE Feurlic ($ 166), die een geconcentreerde dosis van de verhelderende vitamine en ferulazuur biedt, en Drunk Elephant C-Firma Day Serum ($ 80)
  • Fundering Om mijn donkere vlekken te bedekken, gebruik ik over het algemeen Armani Luminous Silk ($ 64). Hoewel het een van de duurdere foundations op de markt is, is het de enige die ik heb gevonden die voldoende dekking biedt en er natuurlijk uitziet en aanvoelt.

Vergelijkbare berichten