Kan het het vastenproces vereenvoudigen?

Kan het het vastenproces vereenvoudigen?

De Simple Life-app is een app voor intermitterend vasten en afvallen, ontworpen om u te helpen uw gewoonten te begrijpen en u te leren hoe u gezondere gewoontes kunt opbouwen.

Deze app is geweldig voor beginnende en ervaren vasters die gezond willen eten maar geen calorieën willen bijhouden. Dankzij het eenvoudige ontwerp en de functies kunt u een vastenschema opstellen dat voor u werkt en dat indien nodig kan worden aangepast.

“Twee belangrijke kenmerken vallen mij als beoefenaar op. Ten eerste hebben klanten een allesomvattende app waarmee ze hun conditie en voeding kunnen volgen, evenals vastentimers. Ten tweede biedt Simple Life gebruikers de flexibiliteit om hun vastenperiodes gedurende de week aan te passen aan de natuurlijke schommelingen in hun schema’s en leven”, zegt Bergtholdt.

De app bevat verantwoordelijkheid, motivatie, maaltijdideeën, trainingsplannen en voorlichting over gezond eten, lichaamsbeweging en eetpsychologie, zodat u de impact van stemming en geestelijke gezondheid op eetgedrag kunt leren kennen.

Deze psychologische component is essentieel voor een gezondheidsapp, omdat de meeste mensen niet alleen uit pure honger eten.

Voor wie is de Simple Life-app bedoeld?

Er zijn een aantal eigenschappen en situaties waarin u het meeste profijt kunt hebben van het gebruik van de Simple Life-app:

 • Je bent nieuwsgierig naar vasten
 • Je bent een ervaren snellere die op koers wil blijven
 • U zoekt een app die gemakkelijk te gebruiken is
 • U wilt uw dieet verbeteren, maar wilt geen calorieën bijhouden
 • Je wilt direct feedback op je maaltijden en ondersteuning van een coach
 • Je wilt je relatie met eten verbeteren
 • Je wilt één app voor alles: tracking, maaltijd- en trainingsideeën, begeleiding

Merk op dat de app zegt dat deze is aangepast voor vrouwen. Maar veel mannen zeggen dat ze het met succes hebben gebruikt, en de functies lijken van toepassing te zijn op zowel vrouwen als mannen.

Hoe het werkt

Nadat u de Simple Life-app heeft gedownload, zijn er een paar eenvoudige stappen om u voor te bereiden op de voordelen ervan.

Stap 1: Aanmelden Om de app te helpen uw beste plan en schema voor intermitterend vasten te identificeren, begint u met een korte vragenlijst waarin u wordt gevraagd naar uw:

 • Grootste gezondheidsdoelen
 • Leeftijd
 • Lengte en gewicht
 • Huidig ​​activiteitenniveau
 • Typisch maaltijdschema
 • Motivatie

Ze stellen ook meer specifieke vragen over andere gebieden waaraan u wilt werken, zoals de gezondheid en focus van de hersenen, de gezondheid van de darmen, stressmanagement of bewust eten.

Stap 2: Vastenplan op maat Op basis van uw antwoorden wordt een aangepast pad gegenereerd met een geschatte tijdlijn om uw doel te bereiken. “(De app) biedt ook een redelijk tijdsbestek waarin u uw doel zult bereiken”, Lisa Andrews, RD, de eigenaar van Sound Bites Nutrition. Het is belangrijk om te onthouden dat deze tijdlijn slechts een projectie is op basis van gemiddelde gebruikers, en dat individuele resultaten variëren.

Stap 3: Doorloop Zodra uw plan is gemaakt, doorloopt u in drie stappen de belangrijkste doelen en verwachtingen van het gebruik van de app:

 • Word verantwoordelijk. Deze stap benadrukt het belang van een dagelijks logboek voor verantwoording en kennis van de gewoonten die u tegenhouden.
 • Begrijpen. Deze stap leert u de kracht van verantwoordelijkheid en het bijhouden van ongezonde voedings- en bewegingspatronen, zodat u een startpunt heeft.
 • Leren. Deze stap herinnert u eraan om alle educatieve functies van de app te gebruiken en regelmatig in te loggen voor directe feedback.

Nadat u deze drie stappen heeft voltooid, kunt u de app gaan gebruiken.

De app gebruiken

Onderaan de Simple Life-app staan ​​vier pictogrammen:

 1. Thuis: Uw startpagina om voedsel, hydratatie, beweging en gewicht bij te houden. Deze pagina toont ook uw dagelijkse doelen, vastenschema en gewichtstraject.
 2. Coach: Maak verbinding met Coach Avo, de AI-aangedreven functie waarmee u vragen kunt stellen, maaltijd- en snackideeën kunt zoeken en direct feedback kunt krijgen.
 3. Ontdekken: Het educatieve centrum van de app, met trainingsplannen, video's, recepten en educatieve inhoud.
 4. Voortgang: Een overzicht van je voortgang tot nu toe. U kunt eerder geregistreerde maaltijden, hydratatie en trainingen vinden. U kunt ook uw start- en huidige gewicht bekijken, en waar u zich bevindt bij het bereiken van uw doelen.

Instellingen aanpassen

U kunt de instellingen van de app aanpassen, inclusief het uiterlijk, de meldingen en andere integraties van fitness- en gezondheidsapps.

Voor meldingen zijn ze allemaal standaard ingeschakeld om u eraan te herinneren wanneer het tijd is om te beginnen en stoppen met eten of om te hydrateren. Het heeft ook andere herinneringen om uzelf te wegen en op de hoogte te worden gesteld van gewichtsveranderingen. U kunt deze allemaal uitschakelen of sommige geactiveerd houden, zoals de vastenherinneringen, terwijl u zich aanpast aan een nieuw schema.

U heeft de mogelijkheid om uw favoriete meetsystemen te selecteren, zoals ponden of kilogrammen voor gewicht, en voeten of centimeters voor lengte.

Vergelijkbare berichten