Image Skincare Review: vitamine C-producten voor een gezonde zomergloed

Image Skincare Review: vitamine C-producten voor een gezonde zomergloed

Alle producten en diensten die hier worden weergegeven, zijn geselecteerd door het commerciële team van Doctor’s Ask en gekozen vanwege hun potentieel om uw welzijn te inspireren en mogelijk te maken. Doctor’s Ask kan een aangesloten commissie verdienen op artikelen die u koopt.

Met zoveel hype rond huidverzorging met vitamine C, was ik op zoek naar betaalbare producten boordevol de actuele versie van de vitamine. Met een schoonheidsredacteur die volgde en door de wetenschap ondersteunde producten, was het Image Skincare – meer specifiek de vitamine C-producten van het merk – die aanvankelijk mijn aandacht trokken.

Toegepast op de huid, zou de immuunversterkende vitamine C zogenaamd de teint verhelderen – en ik ben absoluut op zoek naar een zomergloed. Image Skincare, een spa-favoriet, heeft serums, vochtinbrengende crèmes en zelfs drankjes die bij de rekening passen.

De in Florida gevestigde lijn biedt ook alles van make-up (denk aan volumegevende lippenbalsem of wimperverlengend serum) tot body (exfoliërende scrubs en subtiele zelfbruiner). Nog een pluspunt: veel van de producten van het merk kosten tussen $ 25 en $ 50.

Vergelijkbare berichten