Wat is tatoeage verwijderen?

Hoe het werkt, fasen, voor- en nadelen, en meer

Zoals alle fasen van het South Beach Dieet, kun je in fase 1 elke dag drie maaltijden, één dessert en twee snacks eten. Fase 1 van het programma is echter het meest beperkt wat betreft voedingskeuzes: je kunt alleen magere eiwitbronnen, vezelrijke groenten en peulvruchten, noten, magere zuivelproducten, waaronder bepaalde kazen, en onverzadigde vetten eten. oliën zoals olijfolie.

Fase 1 duurt twee weken.

Het doel van deze fase is om je te ontdoen van al het junkfood dat je hebt gegeten, de keuzes te beperken zodat je niet te veel hoeft na te denken over je dieet, en het verlangen naar voedsel te stoppen door je bloedsuikerspiegel onder controle te krijgen.

“De manier om overeten onder controle te houden, is door de bloedsuikerspiegel en uw insulinerespons onder controle te houden door elke drie tot vier uur te eten en een vezelrijk dieet te volgen met volle granen, fruit en groenten en hart-gezonde vetten”, zegt Barbara Schmidt, RDN , die een privépraktijk heeft in New Canaan, Connecticut.

Geraffineerde koolhydraten beïnvloeden de bloedsuikerspiegel. Als je te veel geraffineerde koolhydraten tegelijk eet – een grote bagel bijvoorbeeld – zul je sneller weer honger krijgen en ben je eerder geneigd om iets te eten dat je niet zou moeten eten, legt Schmidt uit, en voegt eraan toe dat over het geheel genomen de South Beach Diet beperkt die lastige koolhydraten beter dan andere diëten.

Een voorbeeldmenu van fase 1 van het South Beach-dieet

Hier is een voorgesteld menu voor fase 1 van de South Beach Diet-website: (4)

Ontbijt South Beach Complete shake

Snack Naturel Griekse yoghurt met verse dille en citroensap, samen met stengels bleekselderij en kerstomaatjes

Lunch Gegrilde kip, ½ avocado en gekookte broccoli

Snack South Beach Diet Pinda-chocoladereep

Diner Gebakken zalm, witte bonen, gebakken kool en knoflook

Avond Snack Amandelen

Vergelijkbare berichten