De beste apparaten voor roodlichttherapie

De beste apparaten voor roodlichttherapie

Omdat er zoveel apparaten voor roodlichttherapie op de markt zijn, was het geen sinecure om er doorheen te bladeren om de hoogtepunten te vinden. Om het veld te verkleinen, kregen we aanbevelingen van dermatologen, noteerden we welke apparaten meerdere aanbevelingen van deskundigen kregen, en overwogen we vervolgens ook de volgende criteria:

Prijs Hoewel er een aantal heel goedkope en erg dure opties op de markt zijn, hebben we geprobeerd onze keuzes te beperken tot apparaten die goed gemaakt zijn, maar de bank niet kapot maken.

FDA goedgekeurd, geregistreerd of goedgekeurd Hoewel RLT bij correct gebruik een laag risico met zich meebrengt, hebben we gekeken of fabrikanten die extra stap bij de FDA hebben gezet om hun toewijding aan kwaliteit te bewijzen.

Functies en gebruiksgemak Dit omvatte pasvorm, gevoel, comfort, aantal lampen, timers en of ze plug-in of handsfree waren. Als het te verwarrend of te arbeidsintensief is om te gebruiken, zal het alleen maar stof verzamelen, en consistentie is de sleutel tot RLT.

Rood lichtbereik Het meest effectieve punt voor RLT-apparaten ligt gemiddeld rond de 660 nm, maar er is onderzoek dat aangeeft dat er baat is bij nabij-infraroodlicht tot wel 850 nm. We hebben gezocht naar apparaten binnen het belangrijkste RLT-effectiviteitsbereik.

Garantie Omdat RLT niet voor iedereen werkt, wilden we er zeker van zijn dat er een redelijk retourtermijn en beleid bestond.

Transparantie We hebben gecontroleerd welke beloften de bedrijven hebben gedaan over de producten en welke waarschuwingen er zijn over beperkingen of contra-indicaties voor bepaalde huidtypes.

Maak kennis met de deskundigen

  • Brooke Jeffy, MD
  • Juliya Fisher, MD
  • Elaine F. Kung, MD
  • Lauren Moy, MD
  • Stephanie Rosen

Vergelijkbare berichten