9 sexy spellen om je relatie op te fleuren

9 sexy spellen om je relatie op te fleuren

Maak tijd om te spelen

“Als seks saai, onaangenaam of onder druk wordt gezet, is het niet langer leuk. Als het niet leuk is, wat motiveert je dan om te komen voor meer?” zegt Kristine D'Angelo, een klinische seksuoloog en gecertificeerde sekscoach bij Rose City Sexual Health in Portland, Oregon.

Ze stelt voor om games te proberen die nieuwigheid, communicatie, speelsheid en fysieke aanraking met zich meebrengen.

Jackson en D'Angelo kunnen veel spellen aanbevelen, die jou en je partner elk een veilige, leuke ruimte bieden om te verkennen en samen te groeien. Een paar daarvan zijn:

  • Fantasie pot Elke partner schrijft zijn seksuele fantasieën op verschillende stukjes papier en stopt ze in een pot. Ze plukken om beurten uit de pot en voeren samen hun fantasieën uit. “Dit spel normaliseert elkaars verlangens, vergroot de emotionele veiligheid en kan voor paren een geweldige kans zijn om meer over elkaars interesses te weten te komen”, zegt Jackson.
  • Spel van 3 minuten Elke partner vraagt ​​om de beurt: “Hoe wil je dat ik je drie minuten lang aanraak?” en “Hoe wil je mij 3 minuten aanraken?” Je kunt dit spel niet-seksueel of seksueel spelen. Aan het begin moeten jij en je partner duidelijk maken welk type spel van 3 minuten je speelt. “Bij dit spel draait het allemaal om het uitwisselen en communiceren van wat je wilt, nodig hebt en verlangt als je samenkomt voor fysieke aanraking”, zegt D'Angelo. Veel mensen vinden het moeilijk om precies te vragen wat ze willen. Door dit spel te leren en te oefenen, ontwikkelt ieder van jullie een reeks vaardigheden waarmee je voor jouw behoeften kunt pleiten.
  • Waarheid of durf Net als het spel dat je misschien hebt gespeeld toen je opgroeide, stellen jij en je partner om beurten intieme vragen of dagen ze elkaar uit om nieuwe dingen in de slaapkamer te proberen. Zoals bij alle games moet u de toestemming en grenzen bespreken om ervoor te zorgen dat u beiden op één lijn zit.
  • Sexy Jenga Net als het origineel, maar dan met een twist! Schrijf op elk blok verschillende seksuele activiteiten. Spelers voeren vervolgens de taak uit die op het blok staat dat ze eruit trekken.
  • Sexy kaartspellen Een sexy kaartspel kan jou en je partner helpen ontspannen en in de stemming komen. “Ik stel voor dat cliënten het Wonderlust Mindful Intimacy Card Deck verkennen”, zegt D'Angelo. “Dit is een geweldig spel waarin je 138 aanwijzingen krijgt, gebaseerd op de principes van sekstherapie, om je te helpen je open te stellen, je verlangens te verkennen en nieuwe dingen over elkaar te leren.”

Laat de Spelen beginnen – veilig

“Het initiëren kan een beetje lastig aanvoelen als je er niet aan gewend bent, of als het opnieuw opbouwen van de seksuele chemie wat meer op het spel staat”, zegt Jackson.

Er zijn een aantal manieren om het beginnen met seks iets minder afschrikwekkend te maken. Hier zijn een paar:

  • Herinner jezelf eraan dat jij en je partner in hetzelfde team zitten. “(Dit) kan een geweldige manier zijn om jezelf te aarden en jezelf toestemming te geven om te beginnen”, zegt Jackson.
  • Breng verschillende suggesties naar uw partner. Op die manier kunnen ze het gevoel hebben dat ze keuzes hebben. Nodig ze uit om je te helpen kiezen welk spel het leukst lijkt. “Werk samen om een ​​sexy context te creëren, zoals sfeerverlichting, sexy muziek en de perfecte temperatuur in de kamer (vooral als naaktheid betrokken is of verwacht wordt)”, zegt D'Angelo.
  • Vraag om meer speelsheid of creativiteit in je relatie. “En games voorstellen omdat ze precies dat doen”, merkt D'Angelo op. ‘Mijn advies zou zijn om je partner niet in de maling te nemen.’
  • Begrijp verschillende soorten seksueel verlangen. D'Angelo zegt dat het helpt om te leren over responsieve en spontane verlangens en die kennis vervolgens te integreren in uw verwachtingen en begrip van uw partner. Volgens de International Society for Sexual Medicine is spontaan verlangen ‘interne opwinding of het verlangen om contact te maken met een partner’ dat zich plotseling kan ontwikkelen. Ondertussen is responsief verlangen een seksueel verlangen dat ontstaat ‘als reactie op het starten van seksuele activiteit of seksuele stimulatie’.

En wees uiteraard duidelijk over uw grenzen, zodat u ze kunt respecteren. Stel duidelijke basisregels en veilige woorden vast voordat u deelneemt aan seksspelletjes, zodat beide partners zich op hun gemak en gerespecteerd voelen, met de mogelijkheid om het spel op elk moment te beëindigen. Het is ook belangrijk om elkaars pogingen te koesteren, te voorkomen dat je je partner uitlacht en nooit seksspelletjes te gebruiken als oplossing voor relatieproblemen. Concentreer je in plaats daarvan op het samen genieten van het verkennen van fantasieën.

“Vanaf de eerste dag dat je officieel met iemand uitgaat, moet je nooit stoppen met daten”, zegt D'Angelo. 'Laat kinderen, geld of andere levensverantwoordelijkheden je er niet van weerhouden om met elkaar uit te gaan. Nieuwigheid is de sleutel tot een speelse, creatieve, nieuwsgierige en sexy relatie. Ga op dates die je opwinden, die nieuw voor je zijn, of die je meenemen op een wandeling door je herinneringen.”

Vergelijkbare berichten