Een apparatuurvrije Pilates-training voor gestemde armen

Een apparatuurvrije Pilates-training voor gestemde armen

Deze training, ontworpen door Lynda Lippin, een in New York City gevestigde Pilates-instructeur en CEO van Lynda Lippin Pilates, richt zich op het verbeteren van de kracht van het bovenlichaam: de armen, rug, borst en schouders. Maar veel Pilates-bewegingen versterken het hele lichaam, dus je traint ook je kern- en beenspieren, voegt Lippin toe.

Ze stelt voor om te dragen wat comfortabel is, en voel je vrij om je sokken weg te gooien, zodat je voeten beter contact hebben met de mat (de enige uitrusting die je nodig hebt). “The Hundred” (de eerste oefening hieronder) zal dienen als warming-up.

Voer 3 tot 5 herhalingen (of “herhalingen”) van elke oefening uit (tenzij anders aangegeven), en ga verder naar 10 herhalingen zodra u zich op uw gemak voelt. Doorloop alle zeven oefeningen (dit is één “set”) en herhaal de set als je je nog steeds fris voelt, zegt Lippin. Je kunt deze training elke dag doen, maar begin met drie keer per week en beoordeel hoe je lichaam aanvoelt.

Deze training is ontworpen voor alle fitnessniveaus en is over het algemeen veilig voor de meeste mensen, maar raadpleeg uw arts als u een blessure heeft, een chronische aandoening heeft of nog nooit eerder heeft gesport om er zeker van te zijn dat het veilig voor u is, zegt Lippin.

1. De Honderd

Vergelijkbare berichten