De 7 beste bloggers om te volgen voor tips voor een gezonde huid

De 7 beste bloggers om te volgen voor tips voor een gezonde huid

Uw huid, het grootste orgaan van uw lichaam, kan veel op u afwerpen: van acne en rimpels tot eczeem en dofheid. Tijdens uw reis om uw huid onder controle te houden, bent u wellicht een veelvoorkomend probleem tegengekomen: overweldigd worden door het enorme aantal producten dat er is. En velen van hen maken enkele grote beweringen.

U kunt altijd terecht bij uw gecertificeerde dermatoloog. En eerlijk gezegd zouden deze echte experts absoluut jouw aanspreekpunt moeten zijn voor alles wat met huidverzorging te maken heeft, vooral als je je routine drastisch verandert of een nieuwe huidaandoening hebt ontwikkeld. Toch kan het zijn dat u extra ondersteuning, tips en inspiratie nodig heeft. Dat is waar bloggers en influencers binnenkomen.

VERWANT: Dermatologen delen 7 tips voor het verzachten van een droge huid

De tastbare liefde van deze huidverzorgingsgoeroes voor het proberen van producten, zelfexperimenten met procedures zoals microneedling en de eerlijkheid over problemen zoals acne zullen je helpen beslissingen te nemen, erachter te komen wat voor jou werkt (of niet) en je op het goede pad zetten. gericht op het oplossen van uw huidproblemen.

Met andere woorden: ze proberen het allemaal, zodat jij dat niet hoeft te doen.

De mensen op deze lijst hebben een holistische, medelevende en openhartige benadering van huidverzorging waar je gemakkelijk achter kunt komen. Dit is wie je moet volgen:

Vergelijkbare berichten