De 10 beste online therapiediensten die we in 2024 hebben getest: BetterHelp, Talkspace, More

De 10 beste online therapiediensten die we in 2024 hebben getest: BetterHelp, Talkspace, More

Online therapie is niet voor iedereen geschikt, maar het gemak, de potentiële kostenbesparingen en de extra voordelen zorgen ervoor dat het voor een flink aantal mensen de overhand krijgt op persoonlijke sessies. Toch kan het, met zoveel online therapieaanbieders, lastig zijn om de beste voor u te kiezen.

Onze keuze voor de beste online therapie is BetterHelp. Elk lidmaatschap omvat wekelijkse therapiesessies, onbeperkt berichtenverkeer naar adviseurs en groepssessies. Bovendien heeft het hoge klantrecensies op vertrouwde sites. Degenen die op zoek zijn naar medicatieondersteuning geven misschien de voorkeur aan Brightside, dat psychiatrie naast online therapie biedt. Als het gebruik van verzekeringen een prioriteit is, werkt Talkspace samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en EAP’s.

Andere online adviesplatforms zijn wellicht beter geschikt om aan specifieke behoeften te voldoen. Ouders van tieners zullen bijvoorbeeld meer betrokken worden bij het therapieproces op het gebied van tienercounseling. Iemand die op zoek is naar relatietherapie of therapeuten die bekend zijn met LHBTQ+-problemen, kan respectievelijk ReGain of BetterHelp overwegen. En het goedkope berichtenplan van Calmerry kan aantrekkelijk zijn voor mensen die de voorkeur geven aan schriftelijke communicatie met hun therapeut. Met zoveel verschillende online adviesopties is het handig om jezelf af te vragen wat voor jou het belangrijkst is, en onze topkeuzes door te lezen om er een te vinden die bij je past.

Vergelijkbare berichten