Wat is buccale vetverwijdering?  Wat te verwachten met de cosmetische procedure

Wat is buccale vetverwijdering? Wat te verwachten met de cosmetische procedure

Als u denkt aan het verwijderen van buccaal vet, weet dan dat er bepaalde dingen zijn die u tot een goede kandidaat voor deze procedure kunnen maken, zoals de American Society of Plastic Surgeons opmerkt. Idealiter zou u geen ernstige onderliggende gezondheidsproblemen hebben en zou u een stabiel gewicht hebben. Je zou ook een niet-roker zijn.

En als het uw doel is om resultaten te bereiken die er nog steeds enigszins natuurlijk uitzien, bent u misschien een betere kandidaat voor deze procedure als u een ronder gezicht heeft dan wanneer u van nature een lang, dun gezicht heeft. Dat komt omdat het verwijderen van vet op een gezicht dat van nature dun is, ervoor kan zorgen dat mensen er onnatuurlijk uitgehold uitzien, zegt Joshua Zeichner, MD, directeur cosmetisch en klinisch onderzoek bij de afdeling dermatologie van het Mount Sinai Hospital in New York City.

Deze cosmetische procedure is ook een betere optie voor jongere volwassenen, voegt Dr. Zeichner toe. Dat komt omdat volwassenen van middelbare en oudere leeftijd van nature vet verliezen in dit deel van het gezicht en minder kans hebben om de gewenste resultaten te bereiken door buccaal vet te verwijderen.

“De procedure geeft het gezicht een magere uitstraling, waar veel mensen de voorkeur aan geven als ze in de twintig of dertig zijn”, zegt Zeichner. “Maar met de leeftijd, in de jaren veertig, vijftig en ouder, verliest het gezicht van nature zijn vet. Mensen die deze procedure hebben ondergaan, hebben de neiging om een ​​geskeletteerd uiterlijk te ontwikkelen, veel meer dan mensen die hun buccale vetkussentjes met rust hebben gelaten.”

Veel van de patiënten die buccale vetverwijdering ondergaan, komen later in hun leven voor injecteerbare vullerprocedures om het volume te herstellen in het gebied waar eerder buccaal vet was verwijderd, zegt Zeichner. Dit gebeurt bij iedereen, maar is misschien het meest prominent bij mensen die in het begin dun zijn.

Vergelijkbare berichten