Wat is tatoeage verwijderen?

WW (voorheen bekend als Weight Watchers) recensie en gids

In tegenstelling tot populaire diëten, waaronder het ketogene dieet, die mensen helpen snel af te vallen maar op de lange termijn niet vol te houden zijn, helpt WW mensen gewicht te verliezen en op peil te houden.

Een onderzoek uit 2017 vonden dat zwaarlijvige volwassenen die een jaar lang WW volgden, meer gewicht verloren dan degenen die het programma twaalf weken volhielden of degenen die zelfhulpmaterialen gebruikten. (16) In het onderzoek verloor de groep van 52 weken gemiddeld iets minder dan 15 pond in de loop van het jaar, wat aantoont dat het plan niet van de ene op de andere dag tot drastisch gewichtsverlies zal leiden.

De onderzoekers namen een jaar later ook contact op met de studiedeelnemers en ontdekten dat hoewel alle groepen wat gewicht hadden herwonnen, de WW-groep van 52 weken hun gewicht en vetverlies het beste kon behouden. (16)

“WW is misschien langzamer omdat het gebaseerd is op realistisch leven en portiecontrole”, zegt Schmidt. “Het geeft een zwaarlijvige persoon misschien geen eerste voldoening omdat het niet zo beperkend is, maar de kans is groot dat je ermee door kunt gaan en er veel langer mee kunt leven (dan andere dieetplannen).”

Er zijn zoveel dieetplannen beschikbaar dat het moeilijk kan zijn om te weten welke voor u succesvol en, nog belangrijker, duurzaam zal zijn. Koolhydraatarme diëten zijn effectief gebleken voor gewichtsverlies op de korte termijn, maar zijn op de lange termijn zeer moeilijk vol te houden. Hoewel er geen one-size-fits-all dieet bestaat, richten degenen die op de lange termijn het meest succesvol zijn zich op algemene levensstijlveranderingen – zoals het eten van een gezond dieet, het beoefenen van fysieke activiteit en het krijgen van voldoende slaap – die langzaam en gestaag worden doorgevoerd. in de loop van de tijd, zoals uiteengezet in een onderzoek uit 2018. (17)

De afhaalmaaltijd: zal het WW-dieet u helpen gewicht te verliezen?

WW heeft een staat van dienst als het gaat om het succesvol helpen van mensen bij het afvallen, vooral omdat het gemakkelijk te volgen en flexibel is, geen enkel voedsel verboden maakt en een ondersteuningssysteem biedt om deelnemers op koers te houden. Toch moet je niet verwachten dat je onmiddellijk dramatische veranderingen op de schaal zult zien. Maar als je het systeem volgt (en er geen misbruik van maakt door een toetje te eten in plaats van een uitgebalanceerde maaltijd), zul je waarschijnlijk zien dat er kilo’s afvallen en dat ook je gezondheid verbetert.

De grootste afhaalmogelijkheid is dat het programma gezond eten leert dat je realistisch gezien op de lange termijn kunt volhouden.

“Ik zeg tegen iedereen die wil afvallen dat wat je ook doet om af te vallen, je ervoor moet zorgen dat het redelijk en duurzaam is”, zegt Weinandy.

Aanvullende rapportage door Julie Davis Cantor, Moira Lawler en Brianna Majsiak.

Vergelijkbare berichten