Wat is jouw stresspersoonlijkheid?

Wat is jouw stresspersoonlijkheid?

Wij alle uitdagingen aangaan alle de tijd. En soms zul je je gestrest voelen over die uitdagingen.

Het doel is volgens deskundigen om je niet overweldigd te voelen door die stress. (Dat komt omdat overweldigende chronische stress slopende effecten op het lichaam kan hebben.)

Om niet zo overweldigd te worden door stress, heeft geestelijke gezondheidsdeskundige Heidi Hanna, PhD, lid van de Everyday Health Wellness Advisory Board, Doctor’s Ask heeft geholpen bij het bedenken van deze test om u te helpen de patronen te identificeren die u geneigd bent te volgen wanneer de uitdagingen van het leven zich voordoen – en om u te helpen de hulpmiddelen voor stressbeheer te leren die het beste bij u passen.

VERWANT: Alles wat u ooit wilde weten over stress en hoe u ermee om kunt gaan

Dr. Hanna is auteur van Stressaholic: 5 stappen om uw relatie met stress te transformeren en ze heeft verschillende online tools ontwikkeld om individuen te helpen hun cognitieve vaardigheden en vaardigheden op het gebied van stressmanagement te versterken.

Doe de test om meer te leren over uw stresspersoonlijkheid en de stressbrekers die u zullen helpen uw emoties onder controle te houden! Onthoud: er zijn geen goede of foute antwoorden.

Vergelijkbare berichten